RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Eduard Hellvig critică alegerea Coaliției pentru Primăria Capitalei: “Nu sperie și nu deoache pe nimeni”

Eduard Hellvig, fost șef al SRI, critică alegerea coaliției de guvernare pentru primăria Capitalei, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu, menționând că este un “candidat scos din joben”, care “nu sperie și nu deoache pe nimeni”.

Eduard Hellvig, critici pentru candidatul Coaliției la București. Foto: Inquam

Eduard Hellvig, critici pentru candidatul Coaliției la București. Foto: Inquam

Din rundele de negocieri care ne-au pictat televizoarele câteva săptămâni la rând a rezultat un candidat comun bun de pus în muzeul concordiei depline. Nu sperie și nu deoache pe nimeni.

  

Dacă ne întrebăm pe cine reprezintă cu adevărat, cred că răspunsul e în propoziția precedentă. Iar chestiunea cu adevărat semnificativă este de ce ai renunța la candidați cu cifre bune pentru a-ți investi încrederea în cineva cunoscut doar în comunitatea medicală?

De unde vine oare încrederea deplină în “apoliticul perfect” pentru a fi trimis să extragă voturi și din stânga și din dreapta? Ce se știe sus și nu se spune și în aval? Știm sigur că nu e vreun sondaj, vreo măsurătoare sau vreun portret-robot de tehnocrat al urbanismului”, a scris Eduard Hellvig pe X (fostă Twitter).

Candidat scos din joben

Fostul șef al SRI susține că managerul Spitalului Universitar este un “independent” scos din joben,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tensiuni în Coaliție. Șefa OFL, critici la adresa ministrului Rafila

Redacția

Culise. Ce planuri au PNL şi PSD pentru viitorul Guvern: mari reforme, împărţire echilibrată funcţiilor de top, aducerea celor mai importanţi lideri în Cabinet

Redacția

LIVE Ziua 441 de război. Ucraina susține că a derulat un atac de succes în apropiere de Bahmut, Prigojin confirmă informația / Franța cere UE ca grupul Wagner să fie inclus pe lista organizațiilor teroriste/ Casa Albă nu intenționează să trimită rachete cu rază lungă de acțiune în Ucraina / Jurnalistul AFP Arman Soldin a fost ucis de rachete în apropiere de Bahmut

Redacția
Încarcă...