NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Eduard Dumea, post călduț de director la Rossal Roman, zona Vaslui! Iată ce scria NewsPascani.com anul trecut!

Fostul manager al societății Eco Salubritate SA Pașcani nu a stat mult departe de domeniul unde în ultimii ani și-a desfășurat activitatea, cel de gestionare a deșeurilor!

 

  

 Vorbim de Eduard Dumea, un personaj abil, care pare să reziste oricăror probleme, indiferent la ce ne raportăm. După câțiva ani la șefia operatorului local de salubrizare, ce a înregistrat pierderi economice de aproximativ un milion de lei doar în 2017, Dumea a ajuns acolo unde reporterii NewsPascani.com anticipau încă de anul trecut.

 Fostul manager de la Eco Salubritate, Eduard Dumea, este director în cadrul companiei Rossal Roman. Conform informațiilor noastre el are în subordine activitatea de pe județul Vaslui, acolo unde societatea romașcană a câștigat un contract de operare.

 În această dimineață, un reporter NewsPascani.com a sunat la sediul companiei din Roman, și a cerut să vorbească cu „domnul director Eduard Dumea”.

 După câteva secunde de așteptare la celălalt capăt al firului a răspuns directorul Dumea.”Da vă rog!”, a spus acesta. După ce a aflat că este contactat de reporterul  NewsPascani.com, fostul manager de la Eco Salubritate a spus: „Nu pot discuta acum cu dumneavoastră, sunt la serviciu”.

 Potrivit unor informații, fostul manager de la Eco Salubritate este director pe zona Vaslui al societății Rossal Roman, pe partea de colectare și transport.

 Eduard Dumea a demisionat de la societatea Eco Salubritate SA, după concursul pentru desemnarea noului manager. În luna august 2017, NewsPascani.com scria despre faptul că între Dumea, șefii Primăriei și cei de la Rossal ar fi avut loc discuții în vederea unui parteneriat.

 Surse: Șefii Primăriei în complicitate cu cei de la EcoSalubritate pregătesc terenul pentru o altă societate!

 

 

Advertisements

Related posts

Amenzi de zeci de mii lei pe drumurile din județ

Redacția

Vizită în teren pentru stabilirea locaţiei destinată Centrului de recoltare a sângelui

Ema Roman

Surse PSD Pașcani: Mihai Dediu amenință cu excluderea din partid, colegii de Consiliu Local!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site