NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vești bune pentru locuitorii din suburbii: vor plăti cu 15% mai puțin serviciile de canalizare!

Consilierii locali au aprobat în urmă cu două zile modificarea Regulamentului de furnizare a serviciilor de apă și canalizare după care operează ApaVital. În urma acestor modificări, cetățenii ce locuiesc în suburbii, la case și au un singur branșament, vor plăti pentru serviciile de canalizare mai puțin cu 15%.

 

 Dacă acum plăteau serviciul de canalizare pentru o pondere de 100% din apa consumată, de acum înainte vor achita contravaloarea a 85% din apa consumată. Decizia este valabilă pentru un an de zile, iar după evaloare impactului ei se va putea trece la o cotă mai mică, de 80% sau se va reveni la forma actuală de 100% din apa consumată.

Modificarea este în concordanță cu Ordinul ANRSC nr.88/2007, iar implementarea ei acum are ca scop conectarea gospodăriilor din mediul rural la serviciile de canalizare, cunoscut fiind faptul ca cetățenii din aceste zone refuză acest serviciu din cauza costurilor ridicate.

 

 

Advertisements

Related posts

Incompetență! Primarul Dumitru Pantazi a dat banii pășcănenilor pe un proiect greșit! Reabilitarea Palatului Cantacuzino întârziată cu câteva luni din acest motiv!

Răzvan Grecu

Ștrandul Municipal: Încasări mari în ciuda tarifelor majorate. Persoanele care achită taxa de 10 lei cer șezlonguri

Răzvan Grecu

Consilierul Olariu crede că întâlnirea primarului cu oamenii de afaceri, a fost una politică! Pe Pantazi, la vizita lui Ciolacu, l-a menajat!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site