NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

DJ 207M ieşire Al.I. Cuza – intrare Kogălniceni (DJ 208G) va fi reabilitat

Un drum județean din zona Pașcani va fi modernizat în acest an. Anunțul a fost făcut de Sorin Alfoarei, președintele Consiliului Jiudețean Iași. Locuitorii din Volintirești, Kogâlniceni și Oboroceni, vor putea circula pe un drum modernizat până la intrarea pe DN28.

”Am ajuns pe raza comunei A. I. Cuza alături de președintele CJ Iași, Costel Alexe și de primarul Gherguț Aurelian pentru a vedea situația drumului județean 207M: ieşire Al.I. Cuza – intrare Kogălniceni (DJ 208G).Această porțiune va fi reabilitată în cursul acestui an iar locuitorii din comunitățile Volintirești, Kogâlniceni și Oboroceni, vor putea circula pe un drum modernizat până la intrarea pe DN28.În acest moment suntem la stadiul de documentație, faza PTH, și la obținerea avizelor necesare demarării licitației de execuție a lucrărilor de reabilitare.Începem anul 2022 cu proiecte prin care dezvoltăm județul!”, a anunțat pe pagina sa de facebook, Sorin Afloarei, vicepreședinte CJ Iași.

Advertisements

Related posts

Consiliul Local Pașcani. Ședință 31 iulie 2018 (VIDEO)

Redacția

Concurs la Primăria Pașcani pentru ocuparea unui post vacant

Redacția

Pelerinaj al consilierilor la Catedrală: Protopopul Pașcaniului i-a invitat să vadă stadiul lucrărilor după ce a solicitat bani pentru realizarea acoperișului

Răzvan Grecu
Încarcă...