NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

După topirea zăpezii au apărut gropile pe străzile din Pașcani

Chiar dacă actuala administrație a încercat în acest an să folosească pentru deszăpezire sare în cantități cât mai reduse, gropile în asfalt tot au apărut. Decizia de renunțare la folosirea materialului antiderapant bazat pe sare a fost anunțată înainte de instalarea iernii de către primarul Dumitru Pantazi. Ea fost explicată ca fiind o măsură ce va duce la salvarea străzilor de la binecunoscutele gropi ce apar pe timpul iernii.

 Măsura s-a dovedit a nu fi tocmai potrivită. După dezghețul din ultimele zile, șoferii au constatat apariția gropilor pe principalele străzi din municipiu. Astfel, cei care circulă cu mașina prin oraș trebuie să facă un adevărat slalom printre gropi pentru a-și proteja mașinile.

Cum iarna este departe de a fi trecut, iar administrația locală nu pare a fi conștientizat greșeala, următoarele luni șoferii vor trebui să înfrunte ori gheața de pe carosabil, ori gropile din asfalt.

Advertisements
  

Ștefan Popa, șeful sectorului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Pașcani, ne-a declarat că se lucrează la planul de achiziție pe 2013, iar executivul local își propune să înceapă lucrările de plombare a străzilor imediat ce vremea va permite acest lucru. 

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Proiect în pericol! Unde va fi amplasată locomotiva de patrimoniu?

Ema Roman

Societatea civilă a obținut prima victorie în lupta cu ApaVital: Proiectele pășcănenilor cu privire la ARSACIS și ApaVital au fost considerate ca fiind eligibile pentru a intra în ședința Consiliului Local!

Răzvan Grecu

Se solicită scoaterea la lumină a unui monument ridicat acum 66 de ani, dedicat muncitorilor ceferiști

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site