RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Camerele montate în zona vale vor funcționa chiar și în cazul unei întreruperi a energiei electrice în municipiu

Reprezentanți ai executivului local ai Primăriei și a firmelor implicate în implementarea primei componente a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, cea cu privire la montarea de camere video prin proiectul de “Creștere a Siguranței și Prevenirea Criminalității”, au participat astăzi la concluziile finale ale acestui obiectiv.

 

 Un element important rezultat în urma discuțiilor de astăzi este acela că toate echipamentele montate vor funcționa chiar și în cazul unei avarii la rețeaua electrică. Timpul de funcționare va fi de aproximativ 12 ore, considerat suficient pentru reluarea alimentării lor.

 “Toate camerele sunt din gama de rezoluție high definition, cinci megapixeli, practic sunt vârf de gamă toate aceste echipamente ce asigură întreg lanțul de transmie. Camerele sunt branșate la canalele E-on Electrica, mai exact la rețeua publică de 220 V. Conform legislației în vigoare camerele au un back-up de alimentare din ups-uri dimensionate, astfel încât să asigure continuitatea asigurării funcționării lor în cazul unor întreruperi ale curentului. Ele vor mai funcționa încă 12 ore”, ne-a declarat Laurențiu Marian, inginer electronist, administratorul firmei Casido, constructorul acestui proiect.

  

 Dumitru Pantazi, primarul municipiului, a felicitat membrii echipei de implementare, în timp ce șefii Poliției Municipale și Locale au menționat că se așteaptă la scăderea fenomenului infracțional în următorii ani.

 Valoarea investiției este de 545 mii lei, termenul de garanție al lucrării fiind de doi ani de zile.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Locuitorii judetului Iasi, obligati sa sorteze gunoaiele pe care le arunca

Redacția

ApaVital a pierdut acțiunea în justiție, prin care dorea să mai dea o „țeapă” Pașcaniului! (DOC)

Răzvan Grecu

Finanţare generoasă pentru un proiect care vizează comunităţile defavorizate din Paşcani şi suburbii. 7 milioane de euro pentru populația romă și non romă!

Ema Roman
Încarcă...