NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dumitru Pantazi se numără printre cei mai bogați primari din județul Iași

Unii se afla in fruntea localitatilor de ani de zile, in vreme ce altii abia s-au acomodat cu functia de primar in primul mandat. Cu toate acestea marea lor majoritate se pot lauda cu averi destul de mari, care rivalizeaza cu cele ale unor demnitari de rang mai inalt.

Este vorba de primarii localitatilor din judetul Iasi, persoane care de-a lungul timpului si-au cladit adevarate imperii financiare. De exemplu, primarul municipiului Pascani, Dumitru Pantazi, detine nu mai putin de 10 suprafete de teren intravilane, agricole sau forestiere. Acestea se afla in municipiile Pascani si Iasi, in comuna Valea Seaca si in comuna Vanatori din judetul Neamt. Acesta mai are un apartament din 2002 in Iasi si o casa de locuit in Pascani ridicata in anul 1997. Acesta mai detine bijuterii de 50.000 lei dobandite intre 1978 si 2004 si are deschis un cont de peste 22 mii lei la o societate bancara. Primarul Pantazi are insa si cateva plasamente de peste 1,2 milioane lei la unele societati din zona orasului. Edilul nu are datorii, iar din salariu a ridicat anul trecut peste 40.000 lei. Sotia sa, educatoare, a ridicat si ea in 2014 peste 20.000 lei.

citiți articolu complet pe www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Guvernul ia cu două mâini ce a dat doar cu o singură mână

Redacția

Tichetele de vacanţă vor fi electronice. Se vor da până la data de 1 iulie

Redacția

Creșterea taxelor cu 16% și facilitățile acordate de consilierii locali au făcut ca Primăria Pașcani să colecteze mai mulți bani la bugetul local în 2013

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site