RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Două demisii la Compartimentul de Monitorizare a serviciilor publice! Un funcționar a plecat deja acasă!

Monitorizarea Serviciilor Publice din Pașcani riscă să intre în impas, după ce cei doi funcționari publici ce ocupau posturi în acest compartiment au demisionat. Este vorba de Carmen Varvaroi și de Costel Arseni, prima a părăsit deja Primăria după ce i-a expirat preavizul, iar cel de-al doilea se pregătește să facă acest gest, în această lună, la finalizarea termenului prevăzut în lege.

După plecarea din Primărie a celui de-al doilea demisionar, primarul va trebui să delege atribuțiile prevăzute în fișa postului unui alt funționar public până la organizarea unui concurs pentru ocuparea celor două posturi vacante.

În prezent, în Pașcani sunt funcționale mai multe servicii publice care sunt prestate de societăți comerciale și ale căror cantitate și calitate trebuie să fie constatate și atestate de către funcționari publici. Este vorba de spre serviciul de distribuție a apei și de cel de canalizare a apelor, de serviciul de dezinsecție, deratizare și dezinfecție, de serviciul de transport public și de cel de salubrizare al căilor de accces.

Related posts

Proiectarea reabilitării și modernizării Lacului Peștișorul a fost scoasă la licitație!

Răzvan Grecu

Primăria apelează la avocați pentru reprezentarea în procesele de pe rolul instanțelor

Marius Parteni

Hotărârea de numire a viceprimarului a fost publicată! Nereguli grave redactate! Opoziția cere demisia secretarului UATM Pașcani!

Răzvan Grecu
Încarcă...