RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Calvarul locuitorilor de pe strada Nicolae Iorga se va sfârși la toamnă

După aproape doi ani de când strada Nicoale Iorga a fost complet devastată odată cu lucrările de reabilitare și modernizare, acum întreaga zonă începe să prindă contur.

 

Se lucrează la pavaje, iar autoritățile spun că până la finalul lunii septembrie, calvarul locuitorilor din zonă, se va sfârși. Din toamna anului 2015, aceștia au suportat praf, mizerie, noroi și mult zgomot produs de utilaje, și este timpul să vadă rezultatele.

  

“Se lucrează în continuare pe strada Nicolae Iorga. Se va termina partea de pavaje după care va urma un repaus tehnologic, ce vizează tasarea pământului acolo unde s-au făcut săpături. După repausul tehnologic, undeva pe la sfârșitul lunii septembrie, se va turna și stratul de asfalt pe strada Nicolae Iorga, finalizându-se astfel lucrarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Proiectul de reabilitare a străzii Nicolae Iorga, care include şi panta Mârzasca a fost demarat de municipalitate în toamna anului 2015, pe baza unui contract în valoare de 1,6 milioane lei, încheiat cu cu asocierea formată din Conest S.A. și Construcții Hidrotehnice S.A.

{jcomments off}

Related posts

Apa potabilă va fi întreruptă mâine în cartierul Vatra

Redacția

Fumatul ar putea fi interzis în Brașov, inclusiv în parcuri. Restricțiile se vor aplica și pentru țigările electronice

Redacția

Autostrada Moldovei, București-Pașcani, este în lucru. Se lucrează pe 4 tronsoane, la proiectare

Redacția
Încarcă...