NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

DOCUMENT Clotilde Armand, hotărâtă să îi ia lui Nicușor Dan Parcul Cișmigiu și Parcul Herăstrău, pentru investiții de 170 de milioane de lei / Social-democrat: Un buget enorm şi absurd

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a promis că va reveni cu un proiect privind trecerea în administrarea ADP Sector 1 a Parcului Cişmigiu şi a Parcului Herăstrău, după ce marți consilierii PSD și PNL au respins în ședința Consiliului Local un act normativ care prevedea preluarea și reabilitarea și modernizarea acestor parcuri cu investiții totale 170 de milioane de lei.

”Am primit multe mesaje de la cetățenii din Sectorul 1, inclusiv elevi de liceu, despre situația deplorabilă în care se află parcurile Cișmigiu și Regele Mihai I (fost „Herăstrău”). În urmă cu câteva săptămâni am avut o discuție cu domnul Primar General Nicușor Dan pentru a putea începe demararea lucrărilor de reabilitarea și modernizarea a acestor parcuri, aflate în proprietatea publică a Municipiului București”, spune Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Aramand a mai scris că va reveni cu proiectul de preluare a celor două parcuri în administrarea ADP Sector 1 ”până când toți consilierii PNL și PSD vor înțelege că politica înseamnă să le pese de oameni”.

Proiectul poate fi consultat aici

  

De ce vrea Clotilde să îi ia parcurile lui Nicușor

”Având în vedere starea deficitară în care se află aleile pietonale ce se pierd în buruieni și gropi,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Preşedintele CJ Vrancea, reconfirmat în fruntea filialei judeţene: PNL Vrancea are nevoie Ludovic Orban ca preşedinte al PNL

Redacția

Încă şapte români din străinătate au murit de coronavirus. Toți în Germania

Redacția

Drumul incredibil făcut de gâsca Victoria din România în Siberia și înapoi. De ce este ea în pericol

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site