NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş: 420 de apeluri în 24 de ore, 70% pentru cazuri de COVID-19 / Numărul solicitărilor s-a dublat în ultima săptămână

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul, anunţă, duminică dimineaţă, că s-au înregistrat 420 de apeluri în 24 de ore, dublu faţă de acum o săptămână, iar 70% dintre cazuri sunt pacienţi COVID. ”Protejaţi-vă cât de mult puteţi”, transmite medicul.

”Dispecerat Ambulanţa Argeş- 420 de apeluri în 24 de ore. 70% pentru cazuri de COVID-19. Numărul solicitărilor s-a dublat în ultima săptămână”, a scris, duminică, pe Facebook, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul.

Medicul cere tuturor să se protejeze cât de mult pot şi să se vaccineze.

”Fiţi responsabili ! Protejaţi-vă cât de mult puteţi ! VACCINAŢI-VĂ pentru a nu ajunge la spital şi pentru a stopa pandemia”, a mai transmis medicul.

Advertisements
Advertisements
  

Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate zilnic a cr

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Business report: Va intra Putin să „denazifice” și Moldova? Armand Goșu: România riscă să aibă graniță cu Rusia în Delta Dunării. Nou val de „bombe” bugetare. Marele plan al stațiilor de încărcare. Lupta muncitorilor asiatici ajunși în România cu birocrația

Redacția

Conturile de Twitter și YouTube ale armatei britanice au fost sparte de hackeri

Redacția

Virgil Madgearu, invitat de legionari la Comisariat. Asasinarea inexplicabilă a unui naţional-ţărănist

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site