NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Directorul PSA Pașcani amendat din cauza primarului Pantazi!

Inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală l-au sancționat pe directorul fostului operator de apă din Pașcani, din cauza primarului și Consiliului Local. Dezvăluirea a fost făcută de către consilierul PNL Ion Danu în emisiunea “În Obiectiv” difuzată ieri seară de Actualitatea Tv.

 

 

Aristotel Katzighera a fost amendat cu 2.000 lei pentru că PSA Pașcani nu are aprobat bugetul de venituri și cheltuieli aprobat de legislativul local și alți 2.000 lei pentru că a depășit bugetul de cheltuieli estimat. ”În urma unui control al ANAF, directorul a fost sancționat că nu are buget. Aici nu este vina directorului. Actuala conducere a Primăriei a lăsat societatea fără obiect de activitate. Cum să prezinte un buget, pe minus? Au mai fost amendați pentru că a depășit bugetul de cheltuieli estimat”, a subliniat Ion Danu.

PSA Pașcani nu are aprobat bugetul de venituri și cheltuieli încă din anul 2013. Atunci Consiliul Local, la inițiativa primarului Dumitru Pantazi, a blocat proiectul de buget.

În mai 2014 la propunerea aceluiași primar, Consiliul Local aproba aderarea la ARSACIS și delega gestiunea serviciului de apă către ApaVital. Operatorul din Pașcani a rămas fără activitatea principală.  

Raportul inspectorilor ANAF cu privire la activitatea PSA Pașcani urmează să fie finalizat zilele acestea.

Advertisements

Related posts

Accident cu victime, după ce un BMW a lovit o căruță la Sirețel

Oana Cordoneanu

Bărbat din Ruginoasa mort după ce a primit un par în cap de la un tânăr de 15 ani

Marius Parteni

Amendați de Poliția Locală pentru că beau alcool în locurile publice

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site