NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Actualitatea TV sesisează, Primăria se conformează! Forumul de pe siteul Primăriei, redeschis cetăţenilor

Începând de ieri, forumul de pe siteul Primăriei, a fost redeschis cetăţenilor care vor să folosească această formă de comunicare. Anunţul a fost făcut după ce, în urmă cu doar câteva zile, reporterii Actualitatea TV s-au interesat la Primărie despre motivul pentru care forumul nu mai poate fi accesat de păşcăneni. Problema ar fi fost câteva postări indecente care tot apăreau în perioada 2007-2008.

 

 

Se pare că acum, informaticianul instituţiei a găsit o modalitate de a filtra mesajele, şi a redeschis forumul.

“Începând de ieri, forumul Primăriei Paşcani a fost redeschis utilizatorilor, după multă vreme în care a fost activ, dar nu s-au putut posta mesaje. Forumul este găzduit de cei de la RSD RCS.  A fost făcut şi un regulament pentru cei care vor să discute pe forumul Primăriei. Trebuie doar să vă înregistraţi şi să expuneţi o problemă pe care vreţi să o aveţi cu cei din conducerea Primăriei sau cu alţi păşcăneni”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Precizăm că, din anul 2008 şi până alaltăieri, problema nu a fost soluţionată, în condiţiile în care, în perioada 2008- 2012, forumul vocea cetăţeanului a funcţionat, fiind utilizat de mare parte dintre păşcăneni, ce trimiteau sugestii şi ridicau probleme, la care  primeau răspunsuri. 

Advertisements

Related posts

O nouă avarie la PSA. Distribuția apei potabile oprită. Vezi programul de furnizare a apei

Răzvan Grecu

Primarul explică de ce nu a accesat fonduri europene pentru iluminatul public: „Dura prea mult”! Pașcaniul va plăti 28 de milioane lei, în 7,5 ani!

Răzvan Grecu

Solicitările păşcănenilor la audienţele de la Primărie

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site