RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Inspectorii ITM au descins cu Poliția în Gară, în rândul agenților economici

image

La cererea Poliției Transporturi Feroviare Iași inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă împreună cu polițiști de la Rutieră au organizat în această dimineață o acțiune de control în rândul agenților economici ce își desfășoară activitatea în perimetrul Stației CF Paşcani.

Vizați au fost agenții economici care au puncte de lucru înzonă, operatorii de taxi și marii transportatori. Cei care au organizat controlul au verificat dacă societățile au încadrat cu contract de muncă angajații, dacă sunt respectate normele de protecție a consumatorilor și dacă activitatea de taximetrie și transport persoane se derulează cu respectarea prevederilor legale.

  

Cu ocazia controlului, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale în valoare de 2000 lei. De asemenea alți 11 agenți economici au fost invitați la sediul ITM Iași pentru a prezenta documentele angajaților.

Șeful Poliției TF Pașcani, Cristi Aioanei, a spus că astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare.          

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Caz revoltător la Ciohorăni: Un bărbat se zbate între viață și moarte, după o vizită la nişte vecini! Procurorii au intrat pe fir

Marius Parteni

Bărbat cercetat de polițiștii pășcăneni, pentru distrugerea unui aparat de jocuri de noroc

Redacția

Bărbat ucis cu toporul, după o ceartă la o fermă din județul Iași

Redacția
Încarcă...