RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Directorul de la Salubritate:”Cine vrea să dețină sau să îngrijească câini comunitari, să îi țină în propriile imobile”

Mesaj al actualului director de la Eco Salubritate către iubitorii de câini fără stăpân. Cine vrea să dețină și să îngrijească un asemenea animal să îl adăpostească în propriile imobile. Eduard Dumea a declarat că de mâine angajații societății vor strânge de pe stradă toate animalele care nu sunt asumate de un proprietar. Acestea vor fi duse în padoc, pe o perioadă nedeterminată.

 

 “SC CLP ECO-SALUBRITATE SA anunță iubitorii de animale că începând cu data de 30 ianuarie 2013 angajații societății vor ridica de pe stradă toate patrupedele fără stăpân. Persoanele (fizice sau juridice) care doresc să dețină/îngrijească câini comunitari trebuie să îi adăpostească, în case, curți sau alte dependințe. Animalele fără stăpân, care vor fi găsite pe stradă, vor fi ridicate și transportate pentru îngrijire la padoc, pe perioadă nedeterminată”, se arată într-un comincat de presă emis de conducerea Societății de Salubritate.

  

 Dacă vor fi pășcăneni care se vor opune acțiunilor de strângere a patrupedelor directorul societății de Salubritate spune că va apela la Poliția Locală. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

205 locuri la instituțiile de învățământ ale M.Ap.N. și S.R.I

Redacția

Avertisment pentru șefii Primăriei din partea cetățenilor de pe “Mârzasca”. Iată ce probleme au mai ridicat pășcănenii la audiențe

Marius Parteni

Proiecte suplimentare pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local. Zecista de la bacalaureat premiată de administrația locală

Oana Cordoneanu
Încarcă...