RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Wireless gratuit, începând de astăzi, în Piaţa “Mihail Sadoveanu”

Începând de astăzi, în  Piaţa “Mihail Sadoveanu”, din Paşcani funcţionează internetul wireless gratuit pentru toţi păşcănenii. Aşa cum anunţa informaticianul Primăriei, de la jumătatea lunii martie este implementat acest proiect prin care puteţi naviga online de pe telefoane, tablete sau laptopuri, stând pe o bancă în centrul oraşului.

 

 

  

În maxim trei săptămâni, aceeaşi măsură va fi aplicată şi în zona vale, mai exact pe Esplanadă, unde vor fi amplasate trei routere.

Începând de astăzi, în Piaţa Mihail Sadoveanu, a început să funcţioneze internetul wireless gratuit pentru toţi păşcănenii. Este foarte simplu ce trebuie să faceţi, pe telefon, tabletă sau laptop, activaţi wirelessul şi daţi conectare. Investiţia costă undeva la 250 de euro. Începând de astăzi funcţionează în toată Piaţa Sadoveanu, până în zona magazinului Profi. În două săptămâni, maxim trei, va funcţiona şi pe Esplanada din zona vale”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Menţionăm faptul că iniţial proiectul era gândit doar pentru Esplanadă, însă ulterior, la cerinţele păşcănenilor, municipalitatea l-a adoptat şi în zona deal. Pentru că routerele comandate pentru Esplanadă nu erau destul de puternice, s-a luat decizia înlocuirii lor, acesta fiind motivul pentru care mai durează puţin până va fi internet şi acolo. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primăria Paşcani anulează hotărârea care viza achiziţia unui utilaj de deszăpezire

Ema Roman

AgroComplex solicită expertiză asupra prejudiciului stabilit de DNA. Iată ce au mai declarat cei audiați!

Marius Parteni

PSA în insolvență – soluția consilierilor PSD. Katzighera: ”Societatea nu are obiect de activitate din cauza CL. Vom mai primi o amendă de 10.000 lei”

Marius Parteni
Încarcă...