NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Directoarea Școlii Speciale din Pașcani, Gabriela Nedelcu, a fost premiată în cadrul Galei ”Modele feminine”

Joi, 5 martie 2015, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, aproximativ 600 de invitați au închinat un toast în cinstea feminității și a frumuseții. Gala ”Modele feminine”, aflată la cea de-a III-a ediție, la inițiativa deputatei PSD, Cristina Nichita, a fost prilejul premierii femeilor din  societatea ieșeană care “au îndrăznit” să fie repere de excelență și profesionalism.

Zece modele feminine care au o viață socială intensă au fost premiate conform următoarelor secțiuni, în funcție de activitatea lor în sectorul de activitate pe care îl reprezintă:

Mamă – Varvara Florariu, Cadru didactic – Gabriela Nedelcu, Medic – Evelina Moraru, Jurnalist – Raluca Daria Diaconiuc, Etnie romă Mihăilă Corina Mihaela, Pensionară – Mariana Părău, Antreprenoare – Angela Vasiliu-Dimitriu, Elev model – Viviana Celina Olaru, Cea mai activă voluntară a comunității ieșene – Gabriela Mîndrilă.Un premiu special a fost acordat doamnei Beatrice Rancea, Directoarea Operei Naționale Române Iași, care a primit distincția de Ambasador al Iașilor pentru performanțele avute în repertoriul artistic ieșean.

Decernarea premiilor s-a realizat într-o atmosferă selectă, presărată cu recitaluri de muzică, dans, poezie și o prezentare de modă sub egida NICHI CRISTINA NICHITA. La finalul programului, doamnele au fost întâmpinate cu flori, șampanie, dulciuri, mărțișoare și felicitări. Întreaga gală a fost un preambul la Ziua Internațională a Femeii.

„Partenerul principal al acestui eveniment a fost Femeia căreia comunitatea ieșeană i-a arătat admirație și apreciere pentru energia ei neobosită, pasiunea și curajul cu care reușește să inspire. Am ascultat povești, am făcut cunoștință cu femei remarcabile care fac lumea un loc mai bun, pe zi ce trece. După un astfel de eveniment, cu o încărcătură emoțională deosebită sunt mai convinsă ca oricând că Femeia e singurul cadou care se împachetează singur”, spune inițiatoarea proiectului, Cristina Nichita.

La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților publice locale precum primarul Gheorghe Nichita, viceprimarul Mihai Chirica și viceprimarul Gabriel Surdu, consilieri locali și județeni, reprezentanți ai autorităților naționale precum deputații: Aurelia Cristea, Mihai Sturzu, Sorin Iacoban, Constantin Adascăliței, Gheorghe Emacu, Camelia Bogdănici, Marin Burlea, reprezentanți ai societății civile și ai mediului de afaceri.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Centrul de Studii „Ștefan cel Mare” și-a desemnat câștigătorii ediției din acest an a Balului Bobocilor (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Drumul unei eleve din Pașcani spre arta muzicii: ”Pentru mine muzica nu înseamnă ceva anume, nu are o definiție, face parte din mine și îmi curge prin vene” (VIDEO)

Redacția

Interviu cu actrița și realizatoarea TV Corina Dănilă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site