NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dialog halucinant între editorul NewsPascani.com și primarul Dumitru Pantazi cu privire la modul în care AgroComplex Lunca a închiriat terenul pe care trebuia amenajat noul cimitir:„Când să se facă licitația?Ăăă, înainte de a fi semnat contractul?”(VIDEO)

Conferința de presă organizată ieri de primarul Dumitru Pantazi a fost scena unui dialog halucinant între editorul NewsPascani.com, Răzvan Grecu, și primarul Dumitru Pantazi.

Chestionat pe tema modului în care AgroComplex Lunca a ajuns să lucreze pământul pe care ar fi trebuit să fie amenajat, încă din 2007 noul cimitir, primarul Dumitru Pantazi s-a arătat contrariat că firma la care este acționar ar fi trebuit să intre în posesia acelui teren în urma unei licitații publice.

Dumitru Pantazi: „Eu așa am moștenit modul de administrare. Așa l-am moștenit… O să facem un regulament al cimitirelor și … Eu am să mă ocup să deschid noul cimitir și am început deja să facem aleile de intrare în noul cimitir din Fântânele. Nu este făcută încă, am demolat o clădire, mai sunt încă două clădiri de demolat și vom face acea alee. ”

  

Răzvan Grecu: „Este vorba despre parcela Dealul Școlii?”

Dumitru Pantazi: „Da.”

Răzvan Grecu: „De 1,8 hectare pe care o lucrează AgroComplexul acuma, nu?”

Dumitru Pantazi: „Da.”

Răzvan Grecu: „Sub ce contract?”

Dumitru Pantazi: „Contract de arendă, închiriere.”

Răzvan Grecu: „A avut loc o licitație publică?”

Dumitru Pantazi: „Licitație publică pentru acest contract? Când să fie licitație publică?”

Răzvan Grecu: „Înainte de a se semna contractul, bănuiesc.”

Dumitru Pantazi: „Ăăăăă, înainte de a fi semnat contractul? Deci noi (n.r. noi  AgroComplexul) am avut contract de închiriere pentru un an de zile …”

Rămâne întrebarea, la care organele abilitate ar trebui să răspundă, dacă nu cumva primarul Dumitru Pantazi și-a avantajat firma la care este acționar majoritar prin încredințarea directă, fără a unei licitații publice, a unui contract de închiriere pe suprafața respectivă de pământ?

{flv}diverse/dialog_razvan_pantazi{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Comisia Rutieră din cadrul Primăriei propune: Deschiderea traficului rutier pe strada dintre piață și Oficiul Poștal deal, interzicerea școlilor de șoferi în centrul orașului și parcări separate, pentru cumpărători și comercianți, în zona pieței vale

Răzvan Grecu

Cine face afaceri cu terenurile statului

Redacția

Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea CL și-au intrat în drepturi. Primele măsuri ar putea apărea în luna august

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site