NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Începe relocarea comercianților fără contracte de pe zonele de siguranță trasate de ISU Iași

Relocarea agenților economici din cele două piețe din Municipiul Pașcani, care ocupă suprafețe despre care reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași susțin că trebuie eliberate, va avea loc săptămâna viitoare.

Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani, a anunțat în conferința de presă de astăzi de la sediul Primăriei, că s-a indentificat o soluție.

“Am discutat cu domnul primar. Cei de acolo trebuie relocați. Vor fi mutaţi pe platoul unde sunt chiocşurile. Vom face tot posibilul să încheiem contract pentru 6 luni de zile. Să fie totul legal, să plătească, să nu mai fie discuții”, a susținut Cristian Rățoi.

ISU Iași a constatat o serie de probleme în activitatea Serviciului de Administrare a Piețelor, încă din anul 2019.

  

„În urma controlului efectuat în data de 26 septembrie 2019 la Serviciul Administrației Piețelor din cadrul Primăriei Pașcani au fost identificate următoarele nereguli: lipsa aviziului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași pe planurile de intervenție, instalația electrică ce deservea comercianții din hală era exploatată cu improvizații, hidranții interiori ai halei comerciale din cadrul pieței din strada Ceferiștilor nr. 4 nu sunt întreținuți în stare de funționare, lipsa iluminatului de securitate pentru evacuare și lipsa marcajelor hidranților interiori”, a transmis astăzi la solicitarea NewsPascani.com, ISU Iași.

Fostul șef al Seriviciului de Administrare a Piețelor a primit amenzi pentru că nu a respectat recomandările ISU , în ceea ce privește siguranța comercianților și cumpărătorilor.

Advertisements

Related posts

Concurs pentru ocuparea funcției de secretar la grădinița cu PP nr.1 din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Jitaru acuzată că încalcă legea când face ordinea de zi a ședințelor de Consiliu Local

Răzvan Grecu

Apa potabilă va fi întreruptă în suburbia Lunca

Redacția
Încarcă...