NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Dezvoltatorii imobiliari au prins curaj la Pașcani! Primele construcții au fost finalizate, altele sunt în curs de finalizare

Piața imobiliară din Pașcani înregistrează un trend crescut de dezvoltare! Unii oameni de afaceri au început de anul trecut să prindă curaj pentru a investi în construcții similare celor din alte municipii.

După blocul construit de Marvio SRL, societate ce aparține omului de afaceri Viorel Ghiorghiu, pe scheletul unei construcții din cartierul Aerodrom și complexul de case din fața serei, ce aparține lui Vlad Macovei, un alt om de afaceri din Pașcani, o altă societate de profil își manifestă acest interes.

Societatea comercială Auto Trans Com SRL, deținută de Cristi Bolobiță, propune spre dezbatere publică, prin intermediul Primăriei Pașcani, planșa de reglementări și regulamentul local de urbanism, în vederea construirii unor locuințe colective, birouri, spații comerciale și împrejmuire, pe terenul în suprafață de 1.500 mp, de pe Calea Romanului.

Vorbim despre o construcție cu 3 etaje, ce va avea o parcare subterană, spații comerciale la parter și 20 de locuințe ce vor fi vândute. Investiția se ridică la aproximativ 1,5 milioane de lei.

  

Societatea care solicită avizul pentru realizarea acestei investiții este una dintre cele care derulează de ani de zile afaceri în domeniul construcțiilor imobiliare din municipiul Iași.   

Iată anunțul postat pe pagina Primăriei Pașcani:

Plansa de reglementari si regulamentul local de urbanism (memoriu general) privind Planul Urbanistic Zonal (P.U.Z.), pentru CONSTRUIRE LOCUINTE COLECTIVE, BIROURI, SPATII COMERCIALE, IMPREJMUIRE, pe terenul in suprafata de  1.500 mp., nr. cadastral 63105, situat in str. CALEA ROMANULUI, NR.9 – beneficiar SC AUTO TRANS COM SRL, reprez. prin imputernicit Timofte Costica.

          In perioada 13.09.2021 – 28.09.2021, intre orele 1030 – 1230,  documentatia P.U.Z., poate fi pusa la dispozitie, in vederea consulutarii, la Serv. Urbanism din cadrul Primariei Municipiului  Pascani  (persoana  de  contact  Rǎțoi Paul-Robert ),  strada  Stefan  cel   Mare nr. 16, fiind publicata in data de 13.09.2021 pe site-ul  Primariei Municipiului Paşcani  www.primariapascani.ro.
           Persoanele interesate, pot trimite  in scris propuneri, sugestii sau opinii, cu valoare de recomandare, cu privire la documentatia PUZ,  la sediul Primariei municipiului Pascani–Ghiseul unic, sau pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro,  cat si la sediul SC Auto Trans Com SRL din str. Moldovei nr. 67, intre orele 1030 – 1230, persoana de contact d-nul Timofte Costica(nr. telefon 0725590080), in calitate de  imputernicit, sau pe adresa de e-mail costica.timofte@auto-transcom.ro, pana la data de 28.09.2021.

Advertisements

Related posts

Motoare electrice de calitate regăsite la Bmes

Redacția

Băncile au dat start programului Noua Casă. Marea temere este că prețul apartamentelor noi va crește artificial

Redacția

Premierul spune că guvernul nu va creşte vârsta de pensionare și taxele. Florin Cîțu: “Nu discută nimeni de aşa ceva acum”

Redacția
Încarcă...