NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputatul Movilă îl sfătuieşte pe prefect să îşi dea demisia

Prefectul judeţului Iaşi, Dan Cârlan, este sfătuit să demisioneze din funcţie dacă nu îşi poate exercita corect atribuţiile.

Mesajul vine de la deputatul PMP, Petru Movilă. Acesta a transmis un comunicat de presă, în care vorbeşte despre modul în care a acţionat prefectul faţă de situaţia preşedintelui CJ Cristian Adomniţei şi primarul Iaşului Gheorghe Nichita.   

  

Iată comunicatul de presă:

„Dan Cârlan ne-a arătat ieri cum voinţa Prefecturii Iaşi este clar orientată către PSD. Răstălmacind cum a vrut dumnealui o decizie a unei instanţei de judecată şi pus la zid chiar de către Curtea de Apel, prefectul ne demonstrează ce înseamnă să fii imparţial şi apolitic, dar pro PSD.                                                                       .                 
 Modul în care prefectul tratează situaţiile în care se află primarul Gheorghe Nichita si preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, ne dovedeşte reaua credinţă cu care acesta acţionează, protejând în mod vădit PSD-ul şi pe Nichita.

  Ne aşteptam ca aceeaşi operativitate de care a dat dovadă în cazul lui Adomniţei să existe şi în momentul în care va veni comunicarea deciziei în privinţa lui Gheorghe Nichita. Surprinzător este şi faptul că în acest caz, prefectul s-a mobilizat în mai puţin de 24 de ore, în timp ce la Tansa şi la Cozmeşti se asteapta o decizie din partea sa, pentru organizarea unor noi alegeri locale, de câteva luni de zile.

    Indiferent de argumentele care au stat la baza dorinţei prefectului de a-l suspenda pe Cristian Adomniţei, aceeaşi măsură trebuie luată şi în cazul lui Gheorghe Nichita. Preferinţele personale şi politice ale prefectului  nu au ce să caute în această situaţie din care ieşenii vor ieşi doar pierzători. În cazul în care acesta consideră ca nu-şi poate exercita atribuţiile de prefect şi nu-şi poate călca pe suflet pentru a semna suspendarea lui Gheorghe Nichita, se impune demisia lui Dan Cârlan, susţine deputatul Pentru Movilă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

SRI: pregătiri speciale înaintea vizitei Papei. La Iaşi vin şi agenţi secreţi ai Gărzii Elveţiene

Redacția

Mascarada PSD pe Legea carantinei. După ce a dezbătut proiectul cu negaționiști ai COVID, Ciolacu l-a chemat pe Arafat la explicații

Redacția

19 candidaturi pentru Consiliul Local Paşcani, contestate de un păşcănean

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site