RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputatul Gheorghe Emacu – noul președinte interimar al PMP Iași

După finalizarea fuziunii PMP-UNPR a fost desemnată o conducere interimară pentru noua filială PMP Iași. Astfel, potrivit deciziei adoptate la nivel național, deputatul Gheorghe Emacu este noul președintele interimar al PMP Iași, în timp ce deputatul Petru Movilă este prim-vicepreședinte interimar al formațiunii.

 

Deputatul Gheorghe Emacu precizează că este vorba depre o conducere interimară, care va avea ca principal scop organizarea alegerilor parlamentare de la finalul anului. ”În urma fuziunii au fost desemați președinții și prim-vicepreședinții la nivelul fiecărui județ. Este vorba despre o conducere interimară, care va gestiona filialele până la alegerile parlamentare, urmând ca anul viitor să fie organizate alegeri interne. Ca lider interimar voi încerca să armonizez cât mai bine cu putință opiniile membrilor noului PMP Iași, astfel încât să maximizăm rezultatele la scutinul pentru Parlamentul României. Este esențial să funcționăm ca o echipă, chiar dacă sunt și nemulțumiri și diferențe de opinie”, a declarat deputatul Gheorghe Emacu, noul lider PMP Iași.

  

 Comunicat de Presă emis de PMP Iași

 

 

 

Related posts

Udrea a ieșit ca o divă de la proces. Însă un martor o înfundă rău: „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

Redacția

Deputatul Mihai Ioan Lasca, intrat în Parlament pe listele AUR, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a bătut un șofer. Sentința este definitivă

Redacția

Olariu despre activitatea PSD Iași: „Este o filială foarte slabă”

Răzvan Grecu
Încarcă...