RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Delegaţia Hamas părăseşte Cairo, după încheierea unei noi runde de negocieri. Ce urmează

Delegaţia Hamas a anunţat că părăseşte Cairo după două zile de negocieri menite să conducă la un acord asupra unui armistiţiu în Gaza şi să ofere un răspuns mediatorilor, Egipt şi Qatar, la o propunere de reglementare prezentată de egipteni, a precizat duminică mişcarea islamistă într-un comunicat, conform agențiilor de presă EFE și Agerpres.

Ismail Haniyeh, liderul Hamas Foto: Iranian Foreign Ministry via ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Actuala rundă de negocieri de la Cairo s-a încheiat recent, iar delegaţia Hamas va părăsi Cairo în această seară pentru consultări cu conducerea mişcării”, a precizat Hamas în comunicat, care a adăugat că echipa sa de negociatori a livrat răspunsul său Egiptului şi Qatarului, fără a dezvălui conţinutul acestuia.

  

Gruparea islamistă a declarat că a purtat discuţii serioase şi aprofundate cu mediatorii în cele două zile, reiterându-şi în acelaşi timp „entuziasmul şi determinarea” de a ajunge la un acord care să „pună capăt complet” războiului din Fâşia Gaza, căruia Israelul i se opune.

De asemenea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Plafonarea de preț la petrol, efect devastator asupra Rusiei, rămasă la mâna câtorva cumpărători: Sortimentul Urals se vinde la jumătate de preț față de reperul occidental Brent

Redacția

Alegeri în Turcia: Adversarul lui Erdogan acuză Rusia că recurge la „deepfakes”

Redacția

Ciolacu, precizări despre criza facturilor: Luni vom mai avea două discuţii. Una pe OUG privind plafonarea şi compensarea, una despre ce facem după 1 aprilie

Redacția
Încarcă...