RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Declarații uluitoare ale unui consilier PSD: „Nu putem ține cont de niște acte semnate de primar la șpriț” (VIDEO)

Primarul Dumitru Pantazi a fost pus într-o situație incomodă de declarațiile unui coleg de partid. În ședința legislativului local ce a avut loc astăzi, unul dintre consilierii social democrați a susținut că unele acte semnate de primar în favoarea celor de la ApaVital, au fost încheiate sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

  

Declarația lui Leonard Ursu a venit în contextul unei dispute verbale cu penelistul Cătălin Conachi. Acesta din urmă a combătut nevoia de înființare a unei comisii de mediere cu ApaVital, printr-un documet din care reieșea că obligațiile unei alte medieri nu au fost respectate de către operatorul ieșean.

Este vorba despre o minută a unei ședințe de mediere dintre Primărie și ApaVital, ce a fost organizată în 2015 de ARSACIS. Conform acelui document, municipalitatea s-a angajat să-și retragă toate acțiunile civile împotriva operatorului ieșean. În mod surprinzător, ApaVital a profitat de pe urma acestui acord și a solicitat cheltuieli de judecată în valoare de 50.000 de lei pentru procesele la carea Primăria a renunțat de bună voie.

„Ați spus că nu s-a respectat medierea. Dar nu a fost vorba niciodată de o mediere cu un mediator”, a spus consilierul Leonard Ursu.

„A fost o înțelegere între părți care nu a fost respectată. Mai mult, am aici o hârtie intitulată minuta întâlnirii de mediere”, l-a contrazis liberalul Cătălin Conache.

Discuțiile au continuat pe un alt tonus. „Medierea este când se întâlnesc persoanele la un șpriț sau oriunde se întâlnesc ele?”, a întrebat neinspirat consilierul social democrat indicându-l cu privirea pe primarul Dumitru Pantazi.

„Să-nțeleg că domnul primar a fost la un șpriț cu domnul Beneș?”, a replicat Cătălin Conachi stârnind amuzamentul audienței.

Menționăm că NewsPascani.com a relatat, în 2015, despre o întâlnire dintre reprezentanții Primăriei și cei ai ARSACIS și ApaVital, care a avut loc într-un restaurant din Pașcani. Informația nu a fost niciodată dezmințită de conducerea municipalității, aceasta anunțând că a evitat ca discuțiile să aibă loc în sediul Primăriei din cauza protestatarilor ApaVital.

Consilierul Leonard Ursu nu este la prima eroare de comunicare în mandatul său. Acesta a declarat, în campania electorală, că a plecat din ALDE deoarece s-ar fi defectat „fermoarul la prohab” când s-a făcut lista pentru Consiliul Local. Politicianul social democrat a mai declarat, în timpul mandatului său, că directorul de la Eco Salubritatea ar trebui să dea afară „curvele” dacă vrea mai mulți bani pentru cheltuieli.

 

{youtube}GyXybYCVqBE{/youtube}

Related posts

Primaria Pascani vrea Palatul Cantacuzinilor

Redacția

Agenţii economici din municipiu au curăţat trotuarele de zăpadă pentru a nu fi sancţionaţi

Redacția

Schimbarea lămpilor pe DN28A, blocată de căderile de precipitații

Marius Parteni
Încarcă...