NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Declarația scrisă rămâne în vigoare și în starea de alertă, pentru cei care ies din localitate

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat noile măsuri: purtarea măştilor va fi obligatorie în spaţiile închise, vom păstra distanţa între noi de un metru și jumătate, iar pentru a ieşi din localitate vom avea nevoie în continuare de declaraţie scrisă.

După două luni de restricţii, cea mai mare dorinţă a românilor este să iasă. În interiorul localităţii, nu va mai fi nevoie de declaraţie. O spune preşedintele care anunţă şi alte reguli.

Klaus Iohannis, președintele României: Primul lucru, din 15 mai, devine obligatoriu portul măștii. Masca ce acoperă gura și nasul atunci când suntem în spații interioare, de exemplu când mergem la magazin sau când mergem să cumpărăm alimente. Igiena mâinilor devine obligatorie și e extrem de importantă. Trebuie să ne spălăm pe mâini cât se poate de des și întotdeauna când venim acasă de la magazin sau de la o activitate în exterior.

Klaus Iohannis, președintele României: Pentru sportivii amatori e posibil să-și reia activitatea doar acolo unde se face sport individual și doar în aer liber. Dacă se folosește o bază în aer liber, accesul în vestiar nu e permis.

  

În plus, de la 15 mai, devine obligatorie distanţa de un metru şi jumătate între două persoane.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

De astăzi, CFR Călători suspendă temporar circulaţia unor trenuri Regio şi Interregio

Redacția

O inculpată din dosarul „AgroComplex” își află astăzi verdictul

Redacția

Inculpații din dosarul „AgroComplex” îi solicită edilului Dumitru Pantazi să achite Primăriei prejudiciul reclamat de procurorii DNA

Răzvan Grecu
Încarcă...