NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Declarația scrisă rămâne în vigoare și în starea de alertă, pentru cei care ies din localitate

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat noile măsuri: purtarea măştilor va fi obligatorie în spaţiile închise, vom păstra distanţa între noi de un metru și jumătate, iar pentru a ieşi din localitate vom avea nevoie în continuare de declaraţie scrisă.

După două luni de restricţii, cea mai mare dorinţă a românilor este să iasă. În interiorul localităţii, nu va mai fi nevoie de declaraţie. O spune preşedintele care anunţă şi alte reguli.

Klaus Iohannis, președintele României: Primul lucru, din 15 mai, devine obligatoriu portul măștii. Masca ce acoperă gura și nasul atunci când suntem în spații interioare, de exemplu când mergem la magazin sau când mergem să cumpărăm alimente. Igiena mâinilor devine obligatorie și e extrem de importantă. Trebuie să ne spălăm pe mâini cât se poate de des și întotdeauna când venim acasă de la magazin sau de la o activitate în exterior.

Klaus Iohannis, președintele României: Pentru sportivii amatori e posibil să-și reia activitatea doar acolo unde se face sport individual și doar în aer liber. Dacă se folosește o bază în aer liber, accesul în vestiar nu e permis.

În plus, de la 15 mai, devine obligatorie distanţa de un metru şi jumătate între două persoane.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Cooperativa munca în zadar! EcoServ “se face” că muncește, Primăria plătește!

Marius Parteni

La cheremul primarului: managerii de la bibliotecă şi Casa de Cultură pot fi evaluaţi doar la dispoziţia edilului şef

Ema Roman

O problemă la sistemul de pompare de la Moțca ar putea lăsa municipiul fără apă potabilă

Răzvan Grecu
Încarcă...