NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De ce se plâng unii aleși locali: Ciorile, câinii comunitari și pescărușii!

Ciorile, câinii comunitari și pescărușii sunt o mare problemă pentru unii aleși locali din Pașcani. Ei propun verificări și măsuri clare pentru reducerea numărului acestora.

Subiectul a fost deschis de Vasile Avrămiuc (PSD). El spune că nu a văzut niciodată atât de mulți câini, ca în ultimii 20 de ani la Pașcani. Și numărul ciorilor este unul foarte mare.

„Vreau să ridic o problemă. Sunt foarte multe ciori și câini comunitari. Trebuie făcut ceva. Să vorbim cu instituțiile abilitate. Plătim bani pentru sterilizarea lor, dar pe străzi vedeți că se înmulțesc. Unde vedeai înainte pe stradă așa ceva?”, a spus Avrămiuc.

Consilierul Sorin Olariu (PMP) a vorbit și el despre câinii comunitari, dar și de pescăruși.

„Am avut și eu un incindet cu un câine comnitar. Am chemat să fie luat, dar a reapărut, cu crotal la ureche. Mai avem o problemă cu pescărușii, care sunt mai mulți anul acesta. Vedeți ce sunete scot și fac mizerie. Trebuie găsite soluții legale să-i îndepărtăm”, a susținut Olariu.

Reprezentanții Primăriei Pașcani nu au dat nici un răspuns la aceste sesizări. Cel puțin în cazul câinilor comunitari, ar fi putut oferi răspunsuri mai ales că la ședința de luna trecută consilierul Marius Pintilie (PNL) a solicitat un raport pe marginea acestei activități de ecarisaj. Se pare că subiectul a fost trecut pe lista de așteptare.

loading...
Advertisements

Related posts

Administrația locală nu simte canicula de afară. Punctele de prim ajutor nu au fost înființate

Oana Cordoneanu

Îndepărtarea gheții și zăpezii se face cu grijă pe zona vale, datorită lucrărilor din bani europeni. Sunt însă și incidente!

Ema Roman

Podul din Tătăruși reconstruit din temelii în opt luni de zile

Teona Gherasim
Încarcă...