NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

David Popovici, campionul absolut. A obținut medalia de aur la 100 m liber la Campionatul Mondial de natație pentru juniori de la Lima

David Popovici a confirmat așteptările și a câștigat duminică medalia de aur în proba de 100 metri liber la Campionatul Mondial de natație pentru juniori care se desfășoară în Peru, la Lima. Patrick Sebastian Dinu, calificat și el în finală, a ieșit pe locul 5.

Campion mondial și la seniori la această probă „regină” a înotului și deținător al recordului mondial, David Popovici a terminat cursa în 47 de secunde și 13 sutimi, după ce se calificase în finală cu cel mai bun timp, 48 de secunde și 17 de sutimi.

David Popovici a dominat clar finala, terminând cursa la peste două secunde față de locul secund, ocupat de croatul Jere Hribar (49,37 secunde). Pe locul trei s-a clasat Nikolas Antoniou  din Cipru (49,91 secunde).

Patrick Sebastian Dinu, care a ieșit pe locul al cincilea, a parcurs cele două lungimi de bazin în 50 de secunde și 9 sutimi.

Advertisements
  

Recordul mondial al probei, pe care David Popovici l-a stabilit luna trecută la Campionatele Europene de seniori de la Roma, este de 46 de secunde și 86 de sutimi.

Advertisements

În iunie, când a devenit campion mondial la seniori,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

CSM Pașcani pierde în deplasarea de la Vaslui!

Marius Parteni

Demonstrație de arte marțiale, colinde și cadouri pentru sportivii Clubului Long Ho Pașcani

Oana Cordoneanu

Vicecampioni naționali la juniori A1

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site