RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Angajat al ONU, răpit de Al-Qaeda în Yemen

SITE, o organizație din Statele Unite specializată în monitorizarea grupărilor radicale, a anunțat că organizația teroristă Al-Qaeda în Peninsula Arabă a difuzat o înregistrare cu un angajat al ONU răpit de grupare în Yemen, în februarie.

La acea vreme, Națiunile Unite anunțaseră că cinci angajați, care se întorceau la Aden, au fost răpiți în guvernoratul Abyan, din sudul Yemenului.

În înregistrarea video, un bărbat care se prezintă drept Akam Sofyol Anam, originar din Bangladesh și identificat de SITE drept „director de securitate în cadrul ONU” în Yemen, îşi îndeamnă angajatorul să îndeplinească cerinţele grupării jihadiste, care încă nu sunt cunoscute, potrivit Agerpres.

Un infractor deosebit de periculos, dependent de droguri, a evadat dintr-o închisoare din Germania. Care este avertismentul polițiștilor

  

04 Sep, 18:54 | Știri externe

Țara care se confruntă cu o epidemie ucigașă. Au fost confirmate deja mii de cazuri și sute de decese

04 Sep, 17:47 | Știri externe

Un nou pachet de măsuri sociale a fost adoptat de guvernul federal german. Cum își ajută populația autoritățile de la Berlin

04 Sep, 15:29 | Știri externe

Bărbatul susține că viața sa și a colegilor acestuia este în pericol și spune că suferă de o gravă problemă de sănătate, motiv pentru care are nevoie urgentă de asistență medicală.

Situația de securitate din Yemen continuă să fie precară

Creată în 2009, gruparea Al-Qaeda în Peninsula Arabă este considerată de Statele Unite ca fiind cea mai periculoasă ramură a reţelei jihadiste.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Pâinea, un lux pentru locuitorii din Coreea de Nord. Prețul unui kilogram de făină depășește 20 de dolari

Redacția

Orașul european care a INTERZIS consumul de alcool din cauza românilor. Ce spune primarul

Redacția

Un britanic a alergat 365 de maratoane în 365 de zile, pentru a strânge bani în lupta împotriva cancerului: „Nu recordurile contează, ci a ajuta oamenii”

Redacția
Încarcă...