RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dan Barna spune că USR nu este Hopa-Mitică în negocierile PNL cu PSD: „Fie refacem coaliţia, fie mergem în opoziţie”

Dan Barna a respins armistiţiul propus de Nicolae Ciucă, „pentru că nu suntem în niciun război” şi a spus că alternativele sunt clare: „Fie PNL decide să meargă mai departe cu PSD, să refacă USL şi în seara aceasta discută preţul, (…) fie se reface coaliţia, situaţie în care putem avea o majoritate în Parlament şi tocmai de aceea nu susţinem un guvern minoritar. Este ridicol să vorbeşti de un guvern minoritar în momentul de faţă, când ai posibilitatea unei coaliţii, există posibilitatea unei majorităţi parlamentare care să asigure funcţionarea ţării”.

Vicepreşedintele USR a precizat că partidul său este gata să discute despre refacerea coaliţiei, „în momentul în care PNL şi premierul desemnat ne anunţă că renunţă la această fantezie ridicolă de a reface USL”.

„Ideea aceasta că am putea fi folosiţi ca Hopa-Mitică în negocierile cu PSD este exclusă, şi de-asta am fost foarte clari: nu vom susţine un guvern minoritar, pentru că este foarte clar şi posibil să avem o majoritate. Dacă PNL nu şi-o doreşte şi vrea s-o facă alături de PSD, e dreptul domniilor lor.”, a declarat acesta. 

Liberalii şi social-democraţii s-au întâlnit în format restrâns, marţi seară, la Vila Lac,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Visul unei tinere, spulberat cu excavatorul. Monica a fost lovită cu lama utilajului chiar în faţa porţii

Redacția

Sorin Cîmpeanu: Profesorii care se vor titulariza în mediul rural ar putea primi o primă de instalare în valoare de 3 salarii medii brute pe economie

Redacția

VIDEO ÎPS Teodosie a scos preoții pe câmp pentru a invoca ploaia/ Trei zile de slujbe împotriva secetei

Redacția
Încarcă...