NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dacian Cioloș SOMEAZĂ Guvernul Orban să ia URGENT lecții de la specialiști în comunicare: Marcel Vela nu a inspirat fermitate

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, e de părere că autoritățile  nu comunică suficient de bine pe tema coronavirusului și crede că nu ar fi rău ca Guvernul Orban să ia rapid lecții de la specialiști.

În opinia lui Dacian Cioloș, comunicarea autorităților în contextul coronavirusului poate fi îmbunătățită: „Mi s-a părut insuficient de clară și de fermă. Eu cred că într-o astfel de operație, precum cea pe care o conduce Guvernul acum și trebuie să recunosc că nu e deloc ușor ceea ce se întâmplă acum și nu e deloc ușor pentru Guvern, cred că trebuie o echipă de specialiști în comunicare, care să ajute Comandamentul pentru Situații de Urgență să transmită mesaje foarte clare pe toate canalele”,a  spus Cioloș la RFI.

Liderul PLUS dă și un exemplu de comunicare insuficient de fermă, în contextul coronavirusului: „Prezentarea acestor Ordonanțe militare, de exemplu, când doar ieși în fața publicului și citești de pe o hârtie niște decizii, nu mi se pare suficient, nu inspiră fermitate și suficientă credibilitate”.

Dacian Cioloș recomandă autorităților să colaboreze cu ONG-urile, pe fondul coronavirusului.

Advertisements
Advertisements
  

„Nu vreau să creadă cineva că vin să dau lecții celor care duc greul acum, pentru că știu ce înseamnă să-ți asumi o astfel de responsabilitate și am tot respectul pentru cei care și-au asumat această responsabilitate. Și noi vrem să ajutăm cu experiența pe care o avem (…). E important ca Guvernul să fie ajutat acum și să se lase ajutat, să se lase sprijinit. Evident că acolo e comanda, evident că e nevoie de o comandă foarte fermă, foarte clară (…) și mobilizate toate forțele din societate”, a spus Cioloș.

ȘTIRI PE SURSE

Advertisements
Advertisements

Related posts

Noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr, a depus jurământul de învestitură în funcţie. Mesajul lui Ciucă

Redacția

Exit poll: ora 21.00. PNL şi PSD, luptă până la ultimul vot. USR-PLUS pe locul trei!

Redacția

Ambasadele a 12 state, printre care SUA, Germania şi Franţa, fac un apel către parlamentarii români: „Evitaţi schimbările care ar slăbi statul de drept“

Redacția
Încarcă...