RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Caz emoţionant! Un preot a murit de coronavirus, după ce a cedat aparatul de respirat unui bolnav mai tânăr ca el!

Un preot catolic din Italia a murit bolnav de coronavirus, după ce a renunţat de bunăvoie să fie conectat la aparatul de ventilaţie mecanică, pentru ca acesta să fie de folos unui tânăr.

Aceasta a fost decizia părintelui Giuseppe Berardelli, în vârstă de 72 de ani, care şi-a găsit sfârşitul într-un spital din Bergamo, una dintre cele mai afectate zone de coronavirus din Italia.

Preotul a dorit să renunţe la ventilatorul mecanic ce era cumpărat chiar pentru el de către enoriași, iar prin gestul său a dorit să ajute la salvarea unui tânăr pe care nu îl cunoştea, dar era infectat tot cu coronavirus.

Italia este țara care a înregistrat cel mai mare număr de decese, aproape dublu față de China, statul de unde a pornit pandemia. Numărul total de infecții este în prezent de aproape 64.000.

  

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 6.077 de morţi în Italia, cu 601 decese în plus faţă de duminică, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 63.927, au anunţat luni seară autorităţile italiene.

Serviciul de Protecţie Civilă a anunţat luni seară că bilanţul epidemic este de 6.077 de morţi în Italia, iar numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 63.927.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 3.780 de noi cazuri confirmate şi 601 morţi.

Cele mai multe cazuri se înregistrează în regiunea Lombardia, 28.761, şi 3.776 de decese.

bzi

Related posts

Soluțiile producătorilor auto pentru a face faţă crizei semiconductorilor: Cumpără direct de la producător sau produc mașinile fără anumite componente

Redacția

VIDEO: Începând de astăzi, Sergiu ”tăticul călăreț” va avea casă

Redacția

Preşedintele Iohannis, după ce Consiliul Europei a acordat Ucrainei şi Republicii Moldova statutul de candidate UE: Politica de extindere a primit un nou impuls

Redacția
Încarcă...