RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cupa mondială 2022. Elveţia a învins echipa Camerunului cu 1-0

Selecţionata Elveţiei a învins echipa Camerunului cu scorul de 1-0 (0-0), joi, într-un meci desfăşurat pe Al Janoub Stadium din Al Wakrah, în Grupa G a Cupei Mondiale 2022 din Qatar.

Elveţia a debutat cu dreptul la acest turneu final, în faţa unei echipa modeste a Camerunului, prin golul marcat de Breel Embolo (48), atacant născut în Camerun.

Africanii au controlat jocul în debutul partidei şi au avut şi câteva ocazii de gol, însă Sommer a fost de fiecare dată la post. Mbeumo (10) a şutat din unghi, Sommer a respins, iar Toko Ekambi a reluat peste poartă din drop. Hongla (30) a şutat şi el din unghi, dar Sommer a respins.

Camerunezii s-au stins treptat şi Elveţia a preluat iniţiativa, iar Sow a ratat mingea la 6 metri la centrarea lui Widmer (33). Castelletto (39) l-a blocat perfect pe Embolo în colţul careului mic, după care Elvedi (40) a reluat cu capul pe lângă ţintă din 6 metri. Ulterior e la fost imitat de celălalt fundaş central elveţian, Akanji (45+1).

  

”Nati” a dat lovitura după pauză (48), când Shaqiri a centrat de pe partea dreaptă, iar Embolo, rămas nemarcat la 7 metri,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Canada va impune noi sancţiuni împotriva Rusiei / Justin Trudeau: „Rezultatele referendumurilor Rusiei nu sunt legitime, iar Canada nu le va recunoaşte niciodată”

Redacția

Armata americană a interceptat un balon deasupra statului Utah. „Nu reprezintă o amenințare”

Redacția

Cum au sfârșit alți dictatori cu mandate de arestare la Curtea Penală Internațională de la Haga: Trei situații în care Vladimir Putin ar putea fi arestat, judecat și condamnat

Redacția
Încarcă...