RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Europarlamentar PSD după ce locuitorii din două localități din Brașov și Covasna se opun traseului autostrăzii Bacău – Brașov: ”E un ghimpe în coasta multora, care nu vor că două provincii istorice româneşti să fie unite printr-un proiect de infrastructură majoră”

Europarlamentarul PSD Dragoș Benea susține că Autostrada A13 Bacău – Brașov va avea în continuare de înfruntat diverse impedimente și vede în protestul locuitorilor din două localități din județele Brașov și Covasna o conspirație a celor care nu vor ca Transilvania și Moldova să fie unite printr-o autostradă.

„Procedura privind proiectarea autostrăzii A13 Bacău – Braşov (faza SF) a fost relansată, după rezilierea vechiului contract. Chiar dacă în 2020 şi 2021 A13 a bătut pasul pe loc, dezinteresul fostelor guvernări fiind principala cauză a stagnării, proiectul autostrăzii reporneşte la drum, sub o guvernare în care PSD gestionează portofoliul Transporturilor.

Asta nu înseamnă că A13 nu va avea de înfruntat impedimente, iar „protestele” organizate ieri de „agricultori” şi „fermieri” din jud. Covasna nu fac decât să confirme că această autostradă e un ghimpe în coasta multora, care nu vor că două provincii istorice româneşti să fie unite printr-un proiect de infrastructură majoră. Noi vom merge înainte pe acest subiect şi vom face tot ceea ce omeneşte putem pentru a vedea concretizat obiectivul construirii autostrăzii A13 între Moldova şi Transilvania.” a precizat Dragoș Benea pe pagina sa de Facebook.

Marți, la Ministerul Transporturilor,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Coaliția, pe un butoi de pulbere din cauza noilor măsuri fiscale

Redacția

De ce merită să lucrezi la Systematic, unde fiecare angajat contribuie câte puțin la binele societății (P)

Redacția

Serie A: AC Milan, remiză cu echipa lui Răzvan Marin

Redacția
Încarcă...