RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum i-a răspuns un pășcănean primarului după ce acesta l-a invitat să iasă la vot

Răspuns usturător primit de primarul Dumitru Pantazi de la un pășcănean, după ce edilul a postat pe pagina sa de Facebook un îndemn de ieșit la vot. Dacă i se face strada, iese la vot, asta a fost cererea cetățeanului.

Acesta locuiește pe strada Amurgului și conform spuselor sale, atunci când plouă afară zona respectivă devine impracticabilă. Pentru a fi rezolvată problemea, ar trebui 5 sau 6 mașini de pietriș, conform estimării pășcăneanului, însă administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi nu a intervenit până acum pentru a rezolva problema.

„Vă aștept să trimiteți 5-6 mașini cu piatră pe Str. Amurgului ca să putem ieși și noi ca oamenii din casă să mergem la vot! Știți cum arată strada , ați trecut măcar o data in ultimii 3-4 ani.Tot trimiteți autogrederul ăla odată pe an și mai rău face dacă el nu are ce să întindă!!! Noi familiile de pe această stradă nu avem dreptul la niște condiții normale…?! Ca să nu mai vorbim de canalizare și asfalt că așa ne tot promiteți de 6-7 ani!!!!”, i-a transmis Petru Nistru primarului Dumitru Pantazi.

În mod surprinzător, primarul Dumitru Pantazi a răspuns solicitării, însă nu prin a repara strada, ci tot printr-un mesaj pe Facebook în care anunța că în acea zonă „sunt proiecte în desfășurare”.

  

„Petru Nistor, apa si canalizare este un proiect al societății Apa Vital, cu fonduri europene. Pe strada Amurgului trec zilnic. In zona sunt proiecte in desfasurare. Zi buna”,  a răspuns primarul Dumitru Pantazi.

Related posts

CFR Călători anulează zeci de curse! Iată lista completă

Redacția

ECO Salubritate trebuie să revină la facturarea la lună. Programul de măturat stradal va fi stabilit de viceprimar

Marius Parteni

Reorganizarea ANAF: antifrauda se întoarce în epoca Gărzii Financiare; apare un vicepreședinte responsabil de digitalizare

Redacția
Încarcă...