RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum explică un lider PSD orientarea tot mai mult spre candidaturi separate la Primăria Capitalei: „Timpul deja joacă în defavoarea noastră”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi că speră ca până la sfârşitul acestei săptămâni coaliţia de guvernare să prezinte decizia finală cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei, afirmând că varianta de candidat comun PSD – PNL „nu a picat în totalitate”.  

Romaşcanu: Nu s-a discutat până acum despre o eventuală susţinere a lui Piedone la PMB Foto: Arhivă

Romaşcanu: Nu s-a discutat până acum despre o eventuală susţinere a lui Piedone la PMB Foto: Arhivă

Eu sper ca decizia finală cu privire la candidaţii pentru Capitală să se întâmple săptămâna acesta, pentru că timpul deja joacă în defavoarea noastră. Am văzut ieri sondajele produse de casele de sondare ale celor două partide, iar lucrurile citite acolo şi în special faptul că un candidat PSD sau un candidat PNL nu reuşeşte să mobilizeze bazinele electorale ale celorlalte partide sau al celuilalt partid ne face să ne uităm serios spre varianta candidaturilor din fiecare partid în parte. Analizele vor continua, sunt foarte multe cifre, trebuie să vină şi rezultatele sondajelor pe sectoare şi joi – vineri cred că suntem în măsură să luăm decizia“, a spus Romaşcanu, la Palatul Parlamentului.

  

El a adăugat că varianta de candidat comun PSD – PNL pentru Primăria Capitalei „nu a picat în totalitate“.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rusia: Duma de Stat vrea să-l convoace la raport pe ministrul apărării Serghei Şoigu

Redacția

Ministrul Transporturilor, despre explozia de pe şantierul Autostrăzii Moldovei: Eu cred că orice comentariu din partea mea, legat de o anchetă care e în curs, nu e binevenit. Nu s-au apucat să mute ţeava

Redacția

Cristian Ghinea, despre Congresul USR PLUS: L-am tot așteptat pe Dacian și nu îmi place să aștept. Dan este ce trebuie și e focusat. Dacian tot se gândește/ Sper să nu ne rupem și noi punțile cum este la PNL

Redacția
Încarcă...