RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis neagă orice interes privind vila de protocol din Aviatorilor: Este o preocupare electorală a unora. Nu am solicitat o locuinţă

Președintele României, Klaus Iohannis, susține că tema renovării vilei de protocol din Aviatorilor 86 este una electorală, iar el, ca șef de stat, nu a făcut vreo solicitare pentru o locuință unde să se mute la finalul mandatului.

Președintele Klaus Iohannis FOTO Presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis FOTO Presidency.ro

Am observat că există așa o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri. Este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit. Deci, tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat dacă, după terminarea mandatului, ar accepta să locuiască într-o vilă de protocol pusă la dispoziţie de RA-APPS şi ar accepta să se mute în vila din bulevardul Aviatorilor 86.

  

RA-APPS a transmis, la finalul lunii februarie, într-un comunicat de presă că „planurile, simulările şi imaginile interioare vehiculate în spaţiul public” cu privire la renovarea unei vile de protocol din Aviatorilor sunt rezultatul „unor simple speculaţii”.

„Raportat la suma inclusă în contractul de execuţie lucrări, precizăm că aceasta reprezintă valoarea maximală a lucrărilor, plăţile aferente urmând a fi efectuate pentru lucrările real executate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis, la reuniunea extraordinară a Formatului B9: „Am cerut îmbunătăţirea posturii de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, în special la Marea Neagră”

Redacția

Imagini de coșmar din Spitalul Județean Neamț. Pacienții de la Chirurgie stau în saloane pline cu mucegai pe pereți

Redacția

Nouă prăbușire a Bitcoin, care a pierdut sâmbătă peste 7% din valoare / Sub ce prag important a coborât criptomoneda

Redacția
Încarcă...