NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum arată harta conflictelor USR-PLUS – PNL din Capitală

În mai puţin de un an de când PNL şi USR-PLUS au colaborat pentru a-şi maximiza şansele la alegerile locale, astfel încât să câştige cât mai multe primării din Capitală, cele două formaţiuni au ajuns să aibă conflicte la majoritatea instituţiilor unde şi-au impus propriul edil. Harta conflictelor între cele mai mari partide ale Coaliţiei arată că formaţiunile sunt la cuţite la nivelul Sectorului 1, Sectorului 2, precum şi în ceea ce priveşte Primăria Generală.

Ultima mare dispută a început la nivelul Primăriei Sectorului 2, unde până de curând relaţia era foarte bună. PNL Sector 2 a anunţat că primarul Radu Mihaiu l-a lăsat fără atribuţii pe viceprimarul liberal, Adrian Costache. Prim-vicepreşedintele filialei, Claudiu Săftoiu, a avertizat că „primarul aruncă în aer viitorul alianţei de dreapta, în guvernarea locală de la Sectorul 2”, potrivit unei intervenţii la Antena 3. De asemenea, Săftoiu a punctat şi faptul că pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a fost şi un proiect prin care se majorau salariile mai multor consilieri şi auditori fără studii de specialitate, iar sumele ajungeau la peste 14.000 de lei pe lună. PNL s-a opus iniţiativei, aşa că USR-PLUS a rămas fără majoritate.

Problema gunoiului, prezentă şi la Sectorul 2

Contactat de „Adevărul”,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Florin Cîţu: Mulţumesc colegilor liberali care au votat până acum moţiunile, indiferent de opţiunea lor! Mulţumesc în mod deosebit colegilor care au arătat încă o dată susţinerea pentru #echipacastigatoare

Redacția

O femeie căpitan în armata afgană este evacuată cu familia ei de militarii britanici la Kabul

Redacția

Exit poll: ora 21.00. PNL şi PSD, luptă până la ultimul vot. USR-PLUS pe locul trei!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site