RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Cultele din Pașcani finanțate cu 300.000 lei

300.000 lei nerambursabili pentru domeniul culte pentru anul 2016. Municipalitatea pășcăneană a alocat suma pentru acordarea de finanţări nerambusabile pentru susţinerea activităţilor nonprofit pentru domeniul culte.

 

Veste bună pe final de an pentru cei care depun proiectele în acest sens și primesc finanțare în urma evaluării lor.

  

Perioada de depunere a proiectelor: 18 noiembrie – 5 decembrie 2016.

Perioada de evaluare proiecte:  6 decembrie – 8 decembrie 2016.

Anunţ de participare pentru acordarea de finanţare nerambursabilă în baza Legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pe anul 2016 pentru domeniul culte.

Municipiul Paşcani face cunoscută intenţia de a atribui contracte de finanţare nerambursabilă, pentru anul de execuţie bugetară 2016 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate activităţilor nonprofit de interes general în baza Legii 350/2005.

Finanţările nerambursabile se acordă conform H.C.L. nr. 186 din 31.10.2016, privind rectificarea Bugetului local de venituri si cheltuieli şi a Programului obiectivelor de investiţii, cu finanţare de la bugetul local şi alte surse de finanţare al Municipiului Paşcani pentru anul 2016, pentru domeniul culte – în valoare de 300.000 lei.

Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Ghidurile definanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Paşcani, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general –  aprobate prin H.C.L. nr. 106 din 31.05.2013. Acestea se pot obţine de la Primăria Municipiului Paşcani – Compartiment Sport, Cultură, Culte sau de pe site-ul instituţiei www.primariapascani.ro.

Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani, Strada Şefan cel Mare nr. 16.

 

 

Related posts

„Nordevară”, tabăra din Todireşti la care participă peste 150 de copii

Oana Cordoneanu

Satul din Țara Hațegului împodobit cu pietre. Așezarea transformată după îndemnul lui Arsenie Boca 

Redacția

”Enigma Otiliei” pe scena Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu
Încarcă...