NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CTP, despre finala de la US Open dintre Emma Răducanu și Leylah Fernandez: O minune din basmele copilăriei

Finala US Open 2021 se dispută sâmbătă între două sportive care până acum câteva luni erau aproape necunoscute: tinerele Emma Răducanu, locul 150 mondial, și Leyah Fernandez, locul 73. „Mi-e imposibil să spun cine e favorita, le iubesc pe amândouă. Pentru mine, asta este suficient, faptul că voi vedea o finală cu ele, o să fie ceva extraordinar să vedem înfruntarea acestor două inteligențe tactice și tehnice și, în același timp, fete cu zâmbetul pe buze, relaxate, cred că va fi un mare triumf pentru tenisul din toate timpurile”, a declarat, vineri, la Digi24, comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu.

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, este născută în Canada, dar reprezintă Marea Britanie, țara în care părinții ei s-au mutat când ea avea 2 ani. Tatăl ei este român, iar mama chinezoaică. „Singurul lucru despre care putem spune că este românesc, fără niciun fel de ezitare, este numele Răducanu. În rest, n-are sens să facem asocieri, s-o considerăm ‘de-a noastră’. Este crescută în alte țări, nu este de-a noastră. Faptul că tatăl este român este o chestiune genetică, nu putem spune că este de-a noastră. Dar putem, sigur, s-o iubim! Nu ne împiedică nimeni.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

A început Cupa 1 Decembrie la tenis de câmp. Vezi primii câștigători

Răzvan Grecu

Simona Halep, eliminată de la US Open 2021 de Elina Svitolina

Redacția

Burleanu a anunțat cum va arăta Liga 1 în noul sezon! În ce condiții se dă 3-0 la masa verde: totul e oficial! Când se poate opri campionatul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site