RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Victorie clară a României cu Puerto Rico la Campionatul Mondial de handbal feminin

Naţionala feminină de handbal a României a învins selecţionata Puerto Rico cu scorul de 43-20 (20-9), sâmbătă, la Castello, într-un meci din Grupa principală II a Campionatului Mondial din Spania.

După jocul foarte bun făcut contra campioanei mondiale Olanda, România a evoluat sub aşteptări în faţa modestei reprezentative Puertoricane, primind 20 de goluri şi marcând doar 43, sub aşteptări.

Puerto Rico venea după eşecuri răsunătoare, 15-55 cu Olanda, 10-48 cu Suedia sau 7-43 cu Norvegia.

Primul sfert de oră a fost foarte slab pentru tricolore, care au primit goluri uşoare, au ratat multe faze ofensive şi au comis alte greşeli de începătoare. Toate aceste lucruri l-au determinat pe selecţionerul Adrian Vasile să ceară timeout la scorul de 7-5 şi să ridice tonul la jucătoare, spunându-le că „nu e o joacă”.

Advertisements
  

România a jucat mult mai bine şi a reuşit să se desprindă clar pe tabelă, intrând la pauză cu un avans de 11 goluri, 20-9. Începutul reprizei secunde a fost şi el foarte bun, cu şase goluri consecutive, dar apoi erorile şi fazele tratate cu superficialitate şi-au făcut din nou loc în jocul tricolorelor.

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost desemnată Lorena Ostase.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liga 4 Iași debutează pe 20 august. Iată programul primei runde și unde vor evolua echipele din Pașcani, Cristești, Ruginoasa și Boureni

Marius Parteni

Echipa locală CSM Kosarom se deplasează mâine la Dorohoi

Răzvan Grecu

Pășcăneni pe podium la prima ediție a Cupei Iașului- ”Dă-le mat!”

Redacția
Încarcă...