RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CSA Steaua, fără perspective imediate de promovare în SuperLigă: „Este imposibil să lansăm un termen”

​CSA Steaua va încheia în această vară cel de-al treilea sezon petrecut în liga secundă. Dacă în primii doi ani a terminat pe locurile fruntașe, roș-albaștrii au ratat acum calificarea în play-off.

CSA Steaua Bucuresti si fanii saiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

CSA Steaua încearcă să rezolve problema promovării, dar nu există un termen

  

În trecut, „militarii” au încercat să schimbe legea care nu le permite să acceadă în primul eșalon fotbalistic, dar au existat și discuții de asociere pentru ca echipa să treacă de la public la privat.

Pentru moment, conducerea clubului a anunțat că în continuare se caută cea mai bună soluție pentru ca promovarea în SuperLigă să nu mai rămână doar un vis al suporterilor.

„Clubul nostru ia în calcul orice variantă legală care să asigure echipei de fotbal, din punct de vedere juridic, posibilitatea de a avea drept de promovare în SuperLigă.

Sunt multe demersuri care au fost realizate, încă avem numeroase întâlniri și discuții, dar din rațiuni strategice nu le putem face publice înainte de a fi concretizate.

Sunt probleme de natură juridică, care nu au fost clarificate în totalitate până în acest moment.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Cum s-au transformat protestele camionagiilor din Canada într-o mișcare anti-Trudeau și de ce republicanii din SUA sprijină demonstranții

Redacția

Dacian Cioloș, dezvăluire despre alegerile din 2016: I-am propus președintelui să demisionez și să candidez pe lista PNL / De ce l-a refuzat Klaus Iohannis

Redacția

Un câine rar ce seamănă cu un leu este cel mai scump canin din lume

Redacția
Încarcă...