NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Critici dure din tabăra PNL la adresa lui Clotilde Armand: „Să se concentreze pe adevăratele nevoi: investiţii, dezvoltare, proiecte. Administraţie, nu circ”

PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că nu acordă atenţie investiţiilor necesare pentru dezvoltarea locală, acuzând-o că are ca priorităţi “circul şi scandalurile interminabile, zecile de procese”, pe care le cataloghează ca “fiind o tactică de a distrage atenţia de la incompetenţă şi de la adevăratele probleme ale comunităţii”. 

„Execuţia bugetară de nici 5% pe investiţii, într-un sector cu atât de multe nevoi, spune totul despre cum se face administraţie la sectorul 1. La fel şi rarele proiecte propuse pe ordinea de zi ale şedinţelor, printre scandaluri şi procese, făcute pe genunchi şi doar că să poată fi enumerate apoi în postări lăudăroase. (..) E momentul, după aproape un an de războaie, ca primarul să lase avocaţii şi instanţele să îşi facă treaba şi să se concentreze pe adevăratele nevoi: investiţii, dezvoltare, proiecte. Administraţie, nu circ”, spune Sebastian Burduja, preşedinte PNL Sector 1.

Unul dintre subiectele care au stârnit nemulţumirea consilierilor PNL se referă la procesele pe care Primăria Sectorului 1 le are pe rol, în contextul în care, în şedinţa Consiliului Local de marţi se pune în discuţie finanţarea unor servicii juridice externe pentru procesele ADP Sector 1.

„Partidul Naţional Liberal,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Proxenet din Galaţi, trimis după gratii

Redacția

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori: 27, 31 decembrie si 3 ianuarie

Redacția

Un tânăr de 19 ani, acuzat că şi-a violat bunica, a fost arestat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site