NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

AUR, întrebări despre cărţile electronice de identitate: De ce nu apare tricolorul? De ce a fost înlocuit „sex” cu „gen”?

Alianţa pentru Unirea Românilor întreabă responsabilii cu noile cărţi de identitate de ce nu s-a realizat şi o dezbatere publică înainte de a începe emiterea noilor buletine.

„Întrebări legitime cu privire la noile buletine: De ce nu apare tricolorul? De ce a fost înlocuit SEX cu GEN? De ce nu a existat o dezbatere publică înainte de a începe emiterea noilor buletine? Este acesta încă un pas înainte spre ştergerea identităţii naţionale şi reeducarea populaţiei?”, se arată pe pagina de Facebook AUR. 

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că toate programările în vedere obţinerii cărţii electronice de identitate pentru următoarele 30 de zile au fost epuizate încă din ziua lansării proiectului-pilot, la Cluj-Napoca. Astfel, aproximativ 450 de persoane au solicitat acest tip de document.

Premierul Florin Cîţu a lăudat iniţiativa MAI de a lansa proiectul pilot pentru emiterea Cărţii Electronice de Identitate în municipiul Cluj-Napoca şi a precizat că este convins că acesta va fi extins la nivel naţional.

  

„Sunt convins că vom extinde acest proiect la nivel naţional,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Bărbat găsit mort în Iași! Și-a înfipt un cuțit în inimă. Era în locuință cu copilul său

Redacția

Bode: 315 km de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare, drumuri naţionale vor fi modernizați și recepționați în 2020

Redacția

Cauzele care au şters Iaşul din cursa pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site