RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristian Ghinea, despre Congresul USR PLUS: L-am tot așteptat pe Dacian și nu îmi place să aștept. Dan este ce trebuie și e focusat. Dacian tot se gândește/ Sper să nu ne rupem și noi punțile cum este la PNL

Fostul ministru al Fondurilor Europene din partea USRPLUS, Cristian Ghinea, a explicat, marți seară, la Europa FM, de ce îl susține și candidează în partid din partea lui Dan Barna în detrimentul lui Dacian Cioloș, având în vedere că a fost ministru pentru prima dată în Guvernul tehnocrat condus de Cioloș.

Ghinea a declarat că între el și Cioloș a apărut o ”diferență de viteză foarte mare” pentru că fostul lider PLUS ”se tot gândea” când era chemat de Ghinea în USR, pentru a prelua conducerea partidului: ”Nu înțeleg de ce ne câcâim, de ce așteptăm?” a mai adăugat Ghinea.

Fostul ministru a mai spus că după mai multe ezitări ale lui Cioloș, în USR s-a prefigurat în postura de lider Dan Barna care ”are ficat” și a condus cu succes campania ”Fără penali în funcții publice”.

Ghinea a subliniat rolul pe care Dacian Cioloș îl are în USR PLUS, dar a declarat că susținerea sa pentru Dan Barna este fermă pentru că ”Barna este ce trebuie și e focusat, iar Dacian se tot gândește”.

  

Fostul ministru a concluzionat spunând că speră ca punțile dintre cele două echipe principale din USR PLUS ”să nu se rupă ca la PNL” în urma Congresului pe care alianța îl are în 2 octombrie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Retorica anti-Occidentală a crescut în România după izbucnirea războiului: Partidele naționaliste, ca ciupercile după ploaie

Redacția

Traseu 4 – Bucureștiul între cultura de mall și culoarea dată de micile afaceri locale

Redacția

Se împlinesc 150 de ani de la deschiderea căii ferate Alba Iulia – Târgu Mureș

Redacția
Încarcă...