NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Crăciun fără apă la Pașcani! ApaVital oprește apa pe 23 decembrie celor care nu încheie contractul și nu achită contravaloarea apei furnizate până acum!

Vești proaste pentru pășcănenii care locuiesc la bloc și nu au semnat contracte de furnizare a serviciilor de apă-canal cu operatorul ApaVital. Acestora li se va sista furnizarea apei pe 23 decembrie dacă nu achită contravaloarea apei consumate de pe 1 iulie până pe 30 noiembrie. Anunțul a fost făcut astăzi prin intermediul unor notificări lipite la fiecare scară de bloc.

Cum încasarea acestor bani nu se poate face legal decât prin existența unui contract de furnizare și prestări servicii, ApaVital i-a notificat pe cei în cauză că au la dispoziției 5 zile pentru a iniția demersurile de semnare a contractelor. Condițiile de contractare nu s-au schimbat însă, operatorul ieșean impunând existența unei asociații de proprietari/locatari sau a unei persoane delegate pentru a semna în numele vecinilor de scară.

  

Mai mult, notificare afișată la scările blocurilor cuprinde și sumele de plată pe scara respectivă, dar și cantitatea de apă consumată. Pe lângă apa rece consumată, pășcănenii trebuie să plătească și contravaloarea apei reci folosite pentru prepararea apei calde menajere.

Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns la telefon pentru a lămuri această situație, mai ales că săptămâna trecută anunța printr-un drept la replică remis NewsPascani.com că apa furnizată în perioada iulie-decembrie va fi facturată de Prest Serv Apa atunci când se vor mai limpezi lucrurile.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Șefii Primăriei discută în mare secret cu reprezentanții unor firme despre modernizarea iluminatului!

Marius Parteni

Casarea unor bunuri aparținând Primăriei blocate de aleși (DOC)

Marius Parteni

Peste 120.000 lei din bugetul local pentru bursele elevilor păşcăneni

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site