RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cozi interminabile la depunerea dosarelor pentru acordarea tichetelor de sărbători. 1.500 de pășcăneni vor beneficia de ele

Mare vâlvă la sediul Primăriei Municipiului Pașcani, unde s-a început de astăzi să se depună dosare pentru acordarea tichetelor de sărbători. Valoarea unui tichet de sărbători în acest an este mai mare, respectiv 80 lei, spre deosebire de anul trecut, când  era în cuantum de 50 lei.

Încă de la primele ore ale dimineții oamenii stăteau la coada formată până la ieșirea din unitate. A fost necesară și prezența polițiștilor locali pentru calmarea spiritelor.

“Începând de astăzi, Primăria Municipiului Pașcani primește dosarele celor care sunt interesați de primirea tichetelor cadou pentru sărbători. În comparație cu anul trecut, valoarea unui tichet a crescut. Cei interesați trebuie să  prezinte la Primăria Pașcani un dosar, ne așteptăm să fie foarte multe dosare. Anul acesta plafonul este de 400 de lei, iar actele necesare sunt copie de pe buletinul de identitate, copie de pe certificatul de naștere și de pe cel de căsătorie și copie de pe adeverința de venit. Sunt estimate aproximativ 1.500 de persoane care vor primi aceste cadouri de Sărbători”, ne-a declarat Cristian Menegon, Purtătorul de Cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani. 

  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cum pot fi reclamate cazurile de muncă la negru

Redacția

Scandalul continuă la Spitalul CF. Consiliul director se răfuiește cu toți cei care ridică vocea. Lidera de Sindicat, victima controversatului director medical

Marius Parteni

Pe ce locuri de muncă te mai poți angaja la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...