RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cozi de peste 2 kilometri si ore de asteptare, la vami. Testul rabdarii pentru romanii care se intorc in strainatate

Vacanta de iarna s-a terminat si pentru scolari si pentru romanii care si-au petrecut sarbatorile de iarna in tara. Drumul lor spre a doua casa din strainatate s-a dovedit un cosmar.

  

 

La Vama Nadlac soferii au stat la coada cu orele, iar masinile se intindeau pe 2 kilometri, desi erau 14 puncte de iesire din tara. Oamenii se plang ca patesc la fel in fiecare an si la dus, si la intors.

Multi romani care muncesc in straintate au ales sa iasa din tara pe la Vama Nadlac. Oamenii se intorc in Italia, Spania, Germania sau Marea Britanie si spun ca prefera aceasta ruta pentru conexiunea mai rapida cu autostrada din Ungaria – spre inima Europei. Dar nici nu au plecat bine ca s-au si oprit.

Adevaratele cozi s-au format spre seara. Abia atunci politistii de frontiera au deschis 9 benzi de circulatie pentru autoturisme, pe langa alte trei pentru TIR-uri si doua pentru autocare. Soferii insa, erau deja cu nervii intinsi.

Oamenii spun ca si la intrarea in tara au intampinat aceeasi aglomeratie.

Soferii care doresc sa evite aglomeratia in vami pot intra pe site-ul politiei de frontiera unde gasesc, in timp real, informatii despre media timpilor de asteptare: pana in 30 de minute, intre 30 si 60 de minute sau peste 60 de minute.

Aglomeratie a fost si in estul tarii, la Vama Albita, unde turistii din Rusia, Moldova si Ucraina care au facut sarbatorile pe stil vechi la noi in tara, au pornit spre casa.

Sursa: StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ionel Brătianu, regele neîncoronat care a condus România din umbră şi s-a iubit cu nora lui Cuza şi cu Regina Maria

Redacția

Un bărbat din Zalău a inventat casa care se construieşte în 6 zile şi e mai ieftină decât o casă normală

Redacția

ANUNŢ DE RECRUTARE ÎN DOMENIUL CONTROLULUI FINANCIAR DE GESTIUNE (2)

Redacția
Încarcă...