RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Pantazi sfătuit să își exercite atribuțiile de ales local

Liderul consilierilor PSD, din legislativul local, fostul primar al municipiului, din perioada 2012-2020 a fost atenționat astăzi că lipsește de la ședințele comisiilor unde este membru, așa cum făcea și atunci când se afla în fruntea Pașcaniului.

Dumitru Pantazi, actualmente consilier PSD, a spus că se aștepta să asiste la o prezentare a bugetului. El fost sincer și a susținut că nu a avut timp să studieze toate materialele. Totul în condițiile în care proiectul de buget a fost în dezbatere publică, a fost organizată o întâlnire la sediul Primăriei, dar el a fost dezbătut în comisiile de specialitate.

“Acuma, să nu vii la comisii, să nu citești bugetul care stă 30 de zile pe dezbatere publică și să te plângi în ședința de Consiliul Local că nu ai avut timp să te uiți că durează …? Ce rămâne să facem și asta încerc să fac de un an și trei luni de zile, de dimineață până când se termină … Câteodată intru primul în Primărie și plec ultimul, împreună cu domnul viceprimar, spre deosebire de dumneavoastră înainte care veneați câte două ore”, a spus primarul Marius Pintilie.

Fostul primar a susținut că nu este obligat să participe la ședințe și nici să asculte răspunsurile oferite la interpelare.

  

Un alt consilier local , Constantin Nemțanu (PNL), i-a sugerat și el consilierului Pantazi să participe la discuțiile ședințelor pe comisii. Așa ar fi mult mai informat legat de proiectele aflate pa masa de lucru.

Precizăm fatul că Dumitru Pantazi este membru în comisia economică și cea de organizare a circulației rutiere, de la lucrările cărora lipsește frecvent, fără motivare.    

Related posts

O „senzație” de a primarului Dumitru Pantazi a făcut ca RAGCL să semneze un contract păgubos cu Tinmar Energy, firmă ce furnizează gaz societății AgroComplex Lunca! Edilul dat de gol de directorul regiei de termoficare după ce a negat că s-ar fi implicat

Răzvan Grecu

Serviciul Seră și Spații Verzi onorează cererile cetățenilor de a primi flori pentru înfrumusețarea zonelor!

Marius Parteni

Avocatul Poporului se implică într-un caz social din Pașcani: O familie este la un pas de a fi aruncată în stradă

Ema Roman
Încarcă...