NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii sunt convocați luni pentru a aproba partea de cofinanțare a investiției de la Căminul Cultural din Lunca

Consilierii locali sunt convocați în ședință de îndată pentru data de 19 mai 2014, de la orele 10.00. Pe ordinea de zi sunt două proiecte de hotărâre care vizează investiția de la Căminul Lunca Pașcani. Fondurile pentru realizarea acesteia sunt alocate de Compania Națională pentru Investiții, valoarea fiind de aproximativ 2,3 milioane lei.

 

Consilieriii locali trebuie să aprobe luni cofinanțarea acestei investiții din bugetul local al municipiului cu un procent ce reprezintă 10% din suma alocată de CNI. De asemenea, pe durata realizării investiției amplasamentul așezământului cultural este predat către Compania Națională pentru Investiții.

Primăria Pașcani trebuie să elibereze și autorizația de construcție pentru acest obiectiv, cu termenul de valabilitate de cel puțin 12 luni de zile. În acest sens, pe data de 14 aprilie 2014 pe adresa Primăriei a ajuns o solicitare din partea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

Investiția la acest obiectiv va începe anul acesta, după cum a afirmat și deputatul Neculai Rățoi,  la Actualitatea Tv în data de 2 mai 2014. 

Citește și: {load position articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consiliul Judeţean Iaşi va reabilita Centrul de Plasament „Sfântul Stelian” din Paşcani

Redacția

Autoritatea Vamala trece de la ANAF la Ministerul de Finante, a decis Senatul

Redacția

Operatorii taxi chemați la Primărie pentru reevaluarea unor oferte, după suspiciuni de favorizare

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site