RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali au aprobat o comisie specială pentru verificarea efectelor produse de delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital

Un nou front a fost deschis în războiul dintre ApaVital şi cetăţenii municipiului Paşcani.

Consilierul liberal Marius Pintilie a fost iniţiatorul unui proiect de hotărâre a cărui scop este de a se constata efectele negative pe care le-a produs delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital asupra populaţiei din orașul nostru.

 Astfel, în urma discuţiilor din plenul legislativului local s-a ajuns la concluzia că următorii consilieri ar trebui să analizeze situaţia în care se află majoritatea păşcănenilor: Benone Mihuţ (PSD), Vasile Bălău (PSD), Marius Pintilie (PNL), Neculai Enea (PNL), Vasile Anton (PDL), Dragoş Voinea (PP DD) şi Ioan Danu (PC).

  

De remarcat este faptul că principalii factori de decizie din Primărie, viceprimarul Vasile Axinte şi primarul Dumitru Pantazi, au refuzat să facă parte din această comisie, cel dintâi motivând că el îşi menţine votul dat în favoarea ApaVital.

 Comisia va activa timp de 60 de zile de la data publicării hotărârii, timp în care vor fi invitaţi în faţa ei atât reprezentanţi ai ApaVital, cât şi cetăţeni sau administratori de societăţi comerciale. Raportul comisiei va fi supus aprobării Consiliului Local care va decide ulterior ce măsuri se impun.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cum va arăta viața noastră după 15 mai. Raed Arafat a prezentat câteva cazuri concrete

Redacția

Impozitul pe mașină, diferențiat pe clase de poluare

Redacția

Cele 20 de vitrine frigorifice pentru piața deal vor fi livrate în maxim 3 săptămâni

Redacția
Încarcă...